аутсорсинг харчування

Аутсорсинг харчування

Для багатьох промислових підприємств організація харчування персоналу на своїй території є необхідністю. Найчастіше великі виробничі підприємства знаходяться далеко від кафе, магазинів і фаст-фудів. І це при великій кількості співробітників, які повинні десь харчуватися.

 

Умови харчування співробітників на підприємстві — важливий показник їх працездатності, продуктивності, і здоров'я. Відповідно, від цього залежить результат діяльності всієї компанії.

Варіантів організації громадського харчування у компанії не так багато — це або власне їдальня, або аутсорсинг харчування.

При самостійній організації харчування підприємство стикається з проблемами: від оформлення всієї необхідної дозвільної документації та ведення обліку, до закупівлі спеціального обладнання і вибору постачальників. Також необхідно найняти кваліфіковані кадри.

Не маючи відповідного досвіду, підприємство може зробити на цьому шляху помилки, які виллються в збитки. Тому доручення цієї непрофільної частини діяльності підприємства компанії-аутсорсеру є оптимальним рішенням.

 

Про аутсорсинг харчування від компанії АСКОМ

Аутсорсинг громадського харчування являє собою передачу задач організації громадського харчування професійному оператору цих послуг, який має досвід і виробничі можливості в даній сфері.

Для того щоб отримати якісну послугу аутсорсинг харчування і найкращий результат, слід довіритися професіоналам. Договір аутсорсингу харчування передбачає довірчі довгострокові відносини, тому до вибору аутсорсера потрібно підходити дуже ретельно. Аутсорсингова компанія АСКОМ використовує для вирішення завдань громадського харчування кваліфіковані кадри і постійно вдосконалює свою роботу. Зокрема, використовує фахівців, що займаються розробкою збалансованого меню, і які розраховують енергетичну цінність страв для працівників виробництва. Компанія АСКОМ строго дотримується необхідних технологічних процесів має відпрацьовану систему контролю.

Компанія АСКОМ постійно підвищує ефективність послуги аутсорсинг громадського харчування, оптимізуючи внутрішні процеси та покращуючи технології.

Основна економія для замовника послуги аутсорсингу харчування досягається за допомогою того, що аутсорсер надає послугу відразу декільком компаніям, економлячи кошти на оптових закупівлях і пропонуючи своїм клієнтам кращі ціни на аутсорсинг громадського харчування. Аутсорсинг харчування, крім привабливої вартості, дозволяє поліпшити сервісне обслуговування.

 

Аутсорсинг громадського харчування — переваги

Використання послуги аутсорсинг харчування дає можливість компанії-замовнику:

  • мінімізувати витрати по найму співробітників, адже набір персоналу ведеться з резерву оператора;
  • оптимізувати витрати на заробітну платню керівним співробітникам, а також працівникам відділів закупівлі, доставки, бухгалтерії. Всі необхідні фахівці є в розпорядженні аутсорсера;
  • скоротити витрати на оренду та утримання складів. Необхідне складське устаткування для забезпечення правильного зберігання продуктів — недешева річ. Аутсорсинг харчування позбавить від цієї статті витрат.
  • аутсорсинг харчування дозволяє підвищити якість страв і знизити їх вартість для співробітників. Через великі обсяги замовлень аутсорсера, продукти, які він закуповує оптом, мать відносно низьку вартість та високу якість. Доставляються вони без затримок.

 

Чому слід обрати аутсорсинг харчування від компанії АСКОМ?

Нагодувати велику кількість співробітників в строго певний час смачною і якісною їжею — це велике мистецтво і першорядне завдання аутсорсингу харчування. Тому наша робота підпорядкована суворій логіці технологічних процесів. Адже порушення технології в наданні послуги аутсорсинг харчування може привести не тільки до збоїв у графіку харчування і псування продуктів, а й більш серйозних наслідків, пов'язаних зі здоров'ям людей. Однією з умов приготування високоякісних страв є чітке дотримання співробітниками норм закладки сировини та технології приготування.

Надаючи підприємствам послугу аутсорсинг громадського харчування, ми дотримуємося таких принципів:

  1. абсолютна чистота і санітарний контроль залу і виробничих приміщень;
  2. аутсорсинг громадського харчування — це висока швидкість обслуговування співробітників на лінії роздачі;
  3. наявність спецодягу, масок і рукавичок у персоналу, що обслуговує співробітників підприємства;
  4. високі смакові якості страв, гастрономічна привабливість, дотримання температурного режиму при подачі страв;
  5. суворе дотримання умови зберігання продуктів і їх товарного сусідства;
  6. аутсорсинг громадського харчування передбачає обов'язкову наявність на підприємстві технологічних карт;
  7. аутсорсинг харчування гарантує наявність медичних книжок у персоналу і всієї дозвільної документації на діяльність.